Saturday, May 5, 2007

Fallskjermhopp

Trening pa hvordan man skal ga ut av flyet:

Det bittelille flyet (plass til 6 personer tett sammen):

En utrolig fantastisk opplevelse! Vi steg opp til 10 000 fots hoyde, mens vi sa utover sandynene og havet som bruser mot stranden utenfor Swakopmund. Deretter var det jeg som var forstemann ut, sa jeg ble festet til tandempartneren min, og slang beina utenfor doren pa flyet. Etter det var det bare a slippe taket pa flyet, og nyte et fritt fall pa rundt 35 sek for fallskjermen ble apnet pa 5000 fot. Det er umulig a beskrive hvor herlig folelse det var a falle slik... det mest beskrivende er nok a se pa bildene etter landingen, og gange lykkefolelsen du ser med 10.
I lufta:


Etter landingen:


3 comments:

Tor said...

Kjære Bjørg!
Det er godt du er kommet ned på jorda igjen. Det er spennende å få følge med på alt du opplever. Fortsatt lykke til med oppholdet i Namibia. Her er alt som vanlig.
Hjærlig hilsen fra Bestemor og Bestefar.

Hallfrid Granly said...

Hallo. Far sier at han ikke kan huske at du har spurt om lov til den slags. (Det er kanskje like godt at du ikke spurte om lov, vi vet vel begge hva svaret hans ville blitt.) Du ser ut til å ha det fint. Fortsett med det. Her er alt bare bra. Ha det hyggelig, og ta vare på deg selv.
Stoooooooor klem fra mor.

Kelvin said...

Hello from down under in New Zealand. I was searching the blog world when your blog popped up. I cannot understand your language, but your photos are worth sharing. So I have mentioned your blog @ #307 on my blog 21 21 21 Great Blogs To Read They have skydiving not at a small airfield not far from where I live. I think the cost is NZ$400 if you want to jump from 15,000 feet.